Flowdicator H

Flowdicator H on palvelu, jonka avulla voit nukkua yösi huolettomasti. Mobiilijärjestelmä seuraa pumppusi tilaa vuorokauden ympäri ja täysin reaaliaikaisesti. Jos jotain yllättävää tapahtuu, Flowdicator varoittaa sinua
tekstiviestillä välittömästi.

Onko pumppusi vaikeasti saavutettavassa paikassa? Tai onko sinulla useita pumppuja, jotka sijaitsevat hajallaan monessa eri kohteessa? Flowdicator H tarjoaa vaivattoman ratkaisun tällaiseen tilanteeseen. Palvelukokonaisuus seuraa, valvoo ja varmistaa pumppujesi toiminnan koko niiden elinkaaren ajan. Ongelmat eivät pääse kasvamaan ja vahingot jäävät parhaimmillaan kokonaan syntymättä.
Flowdicator H on hyvin helppokäyttöinen ja selkeä. Visuaalisen käyttöliittymän avulla näet pumpun tilan esimerkiksi älypuhelimestasi milloin ja missä vain. Käyttöliittymä sisältää pumput, pumppaamot, hälytykset (suojalaite, säiliön pintatieto) ja käyntitiedot.
Flowdicator H on valmis kokonaisuus, joka kerää tarvittaessa tiedot kaikista eri laitteistasi yhteen ja samaan palveluun. Näet siis yhdestä paikasta laitteistojesi kunnon välittömästi. Pumpun yhteyteen asennettava kenttälaite on hyvin pienikokoinen, kevyt ja pitkäikäinen.
Laitteen voi asentaa mikä tahansa sähköasennusliike lähes mihin tahansa tilaan helposti.